Estalagem Muchaxo Hotel
****
Praia do Guincho,S/N , Cascais, 2750-642, Portugali
Tee varaus Internetissä nyt. Hinnat alkaen EUR33.
Katso kaikki kuvia galleriassa
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
Hinnat alkaen EUR33
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Estalagem Muchaxo is a 4-star hotel located in Guincho beach, Cascais, near the western-most point of continental Europe (Cape Roca). The beautiful Guincho beach features a restorative contact with nature along with outstanding support for the art of surfing, kite-surfing and windsurfing.

The Estalagem Muchaxo, in its natural scenery, has a characteristic Portuguese decoration. Its magnificent restaurant is one of the most acclaimed restaurants in the region because of its breathtaking view over the ocean as well as its mouth-watering cuisine. An interesting and unique atmosphere can also be discovered at the bar.

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Katso kaikki kuvia galleriassa
Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

  Lentokenttiä
  • Lisbon, Portugal (LIS-Portela) - 18.84 mi
  Museot
  • Museo do Mar Museum of the Sea - 3.66 mi
  • Casa das Historias - Paula Rego Museum - 3.73 mi
  • Toy Museum Museu do Brinquedo - 6.53 mi
  • Museum of Modern Art Museu de Arte Moderna - 7.16 mi